måndag 3 september 2007

TV-hösten startar

September innebär höst, hemmakvällar och TV.
Nu i veckan drar några av höstens TV-måsten igång. TV4 har plockat två goda russin. På tisdag startar tredje säsongen av House och på onsdag startar Heroes (för oss som inte laddat hem eller sett den på Canal + redan). SVT har dock rätt bra serier också. Studio 60 på onsdagar och Veronica Mars på torsdagar (även om sista säsongen är ganska svag). Och ikväll börjar dessutom "Upp till kamp" som jag var ljummen till tills jag läste Johan Cronemans recension. Om man ska tro honom så är alla jobbiga klyschor som brukar följa med tv-dramor från 60-talet avskalade, "raketostfällor" som han så träffande kallar det.

Skitkanalen TV3 har tack och lov inte lagt beslag på något bra, men systerkanalen börjar visa "Dexter" senare i september med favoriten Michael C Hall från "Six feet under". Har sett första delarna och det är riktigt bra. Kanal 5 visar nya omgångar med de där trötta såpoprorna som bara kvinnor kan uppskatta: GreysBettyHousewives...gäsp.

Hur hinner man se allt? Finns bara en lösning. Spela in och kolla i efterhand när du få en lucka. Ingen kollar på TV live längre.

Inga kommentarer: