onsdag 3 oktober 2007

Barbapappa laddar för kick off

På torsdag ska jag iväg på höstens kick off med jobbet. Vi ska i sedvanlig ordning åka iväg till nån herrgård eller likande ute på landet för en dos av den vanliga blandningen "året har varit bra- lite bubbel innan maten kanske?- som ni ser på sliden ligger vi i övra högre fyrkanten- är bastun varm ännu?-spännade kundevent- och nu skall vi leka en rolig lek!-jaha, och var jobbade du innan du började här?- en stor stark till!- ligga i sista kvartalet för att nå budgetmålet- är baren redan stängd?"

Många småbarnsföräldrar välkomnar dessa tillställningar mest för att få fly hemmet för en kväll för överdriven alkoholkonsumtion och chansen till lite lagom infantila samtalsämnen (lumpen, fotboll och så dessa tillspetsade anekdoter alla ska bräcka varandra med).

Jag ser mest fram emot en hel natts oavbruten sömn. Tänkte smyga upp på rummet vid 8-tiden, dra ner gardinen och sen hoppas att ingen väcker mig före 7. Får dåligt samvete när jag tänker på Barbamamma hemma dock. Fast hon får ju i gengäld spendera den vakna tiden med sötnosen Barbidur.

Inga kommentarer: