söndag 1 februari 2009

DN goes skvallerpress

Dagens nyheter upphör inte att förvåna.
Dagens tidning pryds på framsidan av en stor bild på Daniel Westling under förevändningen av ett konsument-reportage om gym i Stockholm. Helt meningslös artikel och en helt meningslös intervju med sagde Westling. Var tanken att vigga lösnummerköpare på blivande prinsens nuna?

Numera så smygs det dessutom in olika notiser som tidigare aldrig fått plats, såsom Graafs hjärnblödning som hindrade hennes medverkan i Lets dance (för det är ju just det som bekymrar dig och dina närstående när du fått hjänblödning att du inte kan vara med i flams-tv?!).

Efter att DN ändrade format till kvällstidningsstorlek så börjar man nu så sakteliga även anpassa innehållet. Synd att SvD har en usel sport-del.

3 kommentarer:

Anonym sa...

I takt med att alla gamla redaktörer får silkessnöret, så kommer landets alla PR-gubbar och gummor successivt få det lättare, vilket detta DN-reportage är ett glasklart exempel på (för det är väl ingen som tror att det var DN självt som kom på idén att göra reportaget? Oberoende journalister försvann redan någon gång på 70-talet, numera kastar de pliktskyldigast om ordföljden i den av PR-firman tillskapade alstret och lägger in artikeln under eget namn därefter).

Anonym sa...

Daniel sponsrar säkert DN-redaktionen med gratis gymkort...hihi

Anonym sa...

Trodde att DN:s artiklar (fredag och lördag) skulle orsaka en mediastorm betr. gratisreklam för Westlings gym. Men icke... Så DN kan fortsätta att ta upp kampen med Svensk Damtidning, go DN go!! Vad blir nästa artikel? Stort reportage om någon annan i kungafamiljen? Jag väntar med spänning!